„Znati nešto je lako. Teško je reći to na glas,“

napisao je Nikolas Evans u svom romanu „Čovek koji je šaptao konjima“ (The Horse Whisperer). Ovom rečenicom se može opisati ogroman broj ljudi u našem okruženju, kada je reč o znanju i sposobnosti upotrebe jezika u stvarnim situacijama.

 

The Language Studio je centar koji širi znanje. Stvoren s idejom da ponudi vrhunske usluge u oblasti obrazovanja, TLS predstavlja upravo ono što je potrebno učenicima današnjice – dostupnost kvalitetnih usluga, raznolikost ponude i što je najvažnije – posvećen, prijateljski nastrojen i, pre svega, stručan profesorski kadar.

Počevši sa radom u oktobru 2014. godine i samo sa engleskim jezikom u ponudi, za manje od godinu dana uspeli smo da proširimo naše usluge na nemački, italijanski i ruski jezik. Međutim, nismo se tu zaustavili, već smo odlučili da uvrstimo i srpski jezik i matematiku u ponudu, čime smo izašli u susret osnovcima iz Veternika, ali i okolnih mesta.

Kako bi se obezbedio napredak svakog učenika, podrška profesora i kvalitetan rad u malim grupama su ključni. Naše grupe ne broje više od 6 polaznika, s tim da preporučujemo da 4 učenika bude maksimum. U tako maloj i neposrednoj radnoj atmosferi, vrlo je lako napredovati uz dovoljnu dozu samoinicijative. Naši profesori insistiraju na korišćenju jezika kroz razgovore, kreativno pisanje sastava, vežbanje gramatike, itd., s ciljem da se razviju samopouzdanje, kritičko razmišljanje i komunikacione veštine kod svakog polaznika.

U našem Centru, svaki kurs je podređen Vama. Nastava se kroji i usklađuje prema Vašim potrebama kako bismo zajedno došli do cilja koji ste zacrtali. Pored grupnih časova, nudimo Vam i individualnu nastavu uživo ili preko Skajpa. Na kraju svakog kursa, polaznicima se uručuje sertifikat koji svedoči o uspešnom završetku kursa.

 

 

Pridružite nam se! Preskočite prepreke, unapredite znanje i progovorite!

The Language Studio