U našem centru, osnovu čini timski rad. Svako od naših zaposlenih od vitalnog je značaja za uspeh TLS centra, stoga se trudimo da svako od njih bude zadovoljan uslovima rada i ponosan što je deo naše ekipe.

Cilj nam je da stvorimo mrežu prijatelja sa kojima ćemo širiti pozitivnu energiju i sa kojima ćemo nuditi i međusobno deliti usluge visokog kvaliteta. Želimo da pomognemo našim prijateljima u njihovom razvitku, te se nadamo da će obostrana saradnja biti svima od koristi.

Postanite naš prijatelj i obezbedite sve naše usluge po posebnim cenama!

Kontaktirajte nas za više informacija.

 

Ponosno Vam predstavljamo članove TLS mreže:

  • Drop Sensei – mlada muzička organizacija iz Novog Sada koja iza sebe ima na desetine muzičkih događaja. Za samo nekoliko godina, postali su jedni od glavnih promotera drum and bass događaja ne samo u Srbiji, već i na Balkanu. Ova organizacija stoji iza nadaleko poznatog koncepta pod imenom „Šurenje“, koji je postao simbol za pozitivnu energiju i jedinstvenu atmosferu. Zadovoljstvo nam je što su postali deo naše mreže i što možemo da ponudimo usluge tako mladoj i perspektivnoj organizaciji.
  • Savez studenata Fakulteta tehničkih nauka – nezavisna, dobrovoljna i nestranačka organizacija studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Cilj ovakvih organizacija oduvek je bio da se izađe u susret studentima kako bi im se olakšalo studiranje. Ponosni smo što nam je ukazana prilika da sarađujemo i ponudimo svoje usluge preko jednog od najstarijih i najvećih Saveza studenata u sklopu Novosadskog univerziteta.