NOVO u našem centru – TLSpeak program

Od novembra 2015. godine, u našoj ponudi nalaze se i časovi konverzacije pod nazivom „TLSpeak“. O čemu se zapravo radi?

 

Poslovne i privatne obaveze često su razlog zbog kog je teško izdvojiti bar sat vremena za odlazak u teretanu, bioskop, šetnju ili pak na čas stranog jezika. Za standardne kurseve i časove, 45-60 minuta predstavlja apsolutni minimum kako bi se čas mogao normalno odvijati i kako bi se moglo doći do željenih rezultata. Međutim, u određenim slučajevima, za efektivnu nastavu dovoljno je i manje vremena. Upravo je to i osnova „TLSpeak“ koncepta.

 

Dođite na 30-minutni čas konverzacije u TLS centru stranih jezika! Jedan čas se sastoji od uvodnih 5 minuta, tokom kojih se upoznajete sa profesorom i tokom kojih dogovarate teme za razgovor, da biste narednih 20 minuta razgovarali o jednoj ili više tema, u zavisnosti od Vaše želje. Poslednjih 5 minuta rezervisani su za davanje saveta od strane profesora za poboljšanje Vaših jezičkih veština, kao i za razmenu imejl adresa, putem kojih bismo Vas uputili na internet vežbe koje Vam mogu pomoći da dalje unapredite svoje znanje.

 

Dođite na šolju čaja ili kafe i proćaskajte sa nama 🙂

 

* Program se odnosi samo na engleski jezik.

** A2 (pre-intermediate) je najmanji nivo znanja potreban za odvijanje ovih časova.

*** Da bi smo bili sigurni da posedujete neophodan nivo znanja, pozivamo Vas da dođete na besplatno testiranje pre nego što zakažete TLSpeak čas.

**** Zakazivanje termina se vrši unapred slanjem poruke ili pozivom na neki od kontakt telefona, a zatim se vrši rezervacija termina u skladu sa vašim slobodnim vremenom i našim slobodnim terminima.

***** Cena 30-minutnog časa – 400 RSD.

Comments are closed.