TLS mreža

Osnovana s ciljem da ponudi izvrsne usluge kompanijama koje žele da pomognu svojim zaposlenima da unaprede svoj nivo znanja stranog/stranih jezika, TLS mreža nudi mnogo više od samih časova.

Osim nastave, tu smo da pomognemo i u prevođenju, obučavanju, savetovanju, lektorisanju – jednom rečju, u svemu što će Vašu firmu učiniti boljom, a Vaše zaposlene zadovoljnijim.

Ukoliko ste zainteresovani za ovakav vid saradnje, kontaktirajte nas i rado ćemo objasniti detalje.

House of Benefits
Prva platforma fleksibilnih benefita na tržištima Srbije i Crne Gore. House Of Benefits program nudi širok spektar rešenja i usluga zahvaljujući kojima može pomoći da osnažite svoju radnu snagu, i osposobite je da se lakše prilagodi promenama u budućnosti. Ovakav pristup omogućava kompaniji da postavlja trendove za zaposlene, i time poboljšava svoju poziciju u odnosu na konkurenciju. Naša škola je prisutna na ovoj platformi od juna 2023.

Symphony
Jedna od vodećih IT kompanija u regionu sa kojima smo sarađivali u periodu od 2019. do 2023. godine. Razvijali smo poslovni engleski gotovo svih zaposlenih sa ciljem da se unaprede njihove veštinje u komunikaciji, držanju prezentacija, bilo da je reč o razgovoru ili pisanoj formi.

Intens
Naša saradnja traje od 2020. godine u vidu časova i kurseva engleskog jezika. Ova domaća IT firma sa sedištem u Novom Sadu posluje na internacionalnom nivou nudeći softverske usluge visokog kvaliteta. S tim u vezi, potreba za unapređenjem engleskog jezika došla je prirodno, te su naši posebno skrojeni kursevi ispunili sve zahteve poslodavca i zaposlenih.

Hüni
Ova Švajcarska firma, čije se jedno od sedišta nalazi i u Novom Sadu, postala je član TLS mreže 2020. godine. Saradnja je bazirana na držanju kurseva engleskog jezika s ciljem da se podigne nivo svakodnevne, ali i poslovne komunikacije.