Osim što nudimo usluge individualcima i grupama kao fizičkim licima, TLS centar nudi saradnju i kompanijama u vidu posebnog programa vezanog za:

  • Engleski
  • Nemački

Kursevi za oba jezika prilagođeni su poslovnom kontekstu Vaše firme, kao i materijal koji koristimo. Cilj nam je da stvorimo mrežu prijatelja sa kojima ćemo širiti pozitivnu energiju i gde će naglasak biti na njihovom rastu. Želimo da doprinesemo Vašem opštem razvitku, bilo da je reč o kursevima, prevodima, lektorisanju, ili drugim uslugama koje nudimo.

Kontaktirajte nas za više informacija.

 

Ponosno Vam predstavljamo trenutne i nekadašnje članove TLS mreže:

  • Symphony Digital NS d.o.o. [2019- ] – jedna od vodećih IT kompanija na Balkanu, Simfoni je osnovan sa ciljem da se predstavi ne samo kroz proizvode, već i kroz jedinstvenu kulturu koju gradi uz svoje osoblje. Novembra 2019. započeli smo saradnju sa ovom firmom čijim zaposlenima organizujemo časove engleskog jezika, kao i lektorisanje i savetovanje.
  • Active škola engleskog jezika [2019] – najstarija škola engleskog jezika u Veterniku koja je preko 15 godina u kontinuitetu nudila usluge časova engleskog jezika deci i odraslima. Avgusta 2019. Active postaje deo The Language Studio centra stranih jezika, te svi polaznici Active škole postaju TLS polaznici, čime se spajanje u potpunosti završava.
  • Savez studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu [2016-2018] – samostalna, nezavisna, dobrovoljna i nestranačka organizacija studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Tokom saradnje koja je trajala dve godine, nudili smo posebne cene i programe za studente ovog fakulteta u vezi sa njihovim usmerenjem, ali i potrebama za ispite i Work and Travel pripremu.