Upis je u toku!

Nova školska godina je na pomolu, a TLS nastavlja da nastavu drži preko interneta. Odlučili smo se na ovaj potez kako se ne bismo izlagali situaciji da se neko od naših polaznika ili profesora zarazi i time životno ugrozi. Nastava preko interneta je globalni trend koji već godinama unazad slovi za najudobniji i izuzetno efikasan način učenja i sigurni smo da će i našim polaznicima prijati; zato se smestite u svom omiljenom kutku i unapredite svoje znanje sa nama!

Imam internet konekciju, ali nemam kompjuter. Kako mogu da pohađam kurs ili da imam čas?

Od početka pandemije, svi naši časovi (bilo grupni ili individualni) nastavili su se bez prekida u onlajn formi – preko Skypea, Vibera, Google Hangoutsa/Meeta. Iako i dalje koristimo isti materijal u vidu knjiga koje nam pomažu da imamo kontinuitet i da podignemo znanje na viši nivo, uskladili smo gradivo kako bi nastava ostala interaktivna i prijatna tako što smo dodali materijal sa interneta, kao i dodatni materijal u elektronskoj formi (slike, pdf i doc fajlovi).

Zašto i dalje predajete preko interneta?

COVID-19 situacija se nije poboljšala, čak je u pojedinim delovima naše zemlje gora nego u početku, stoga želimo da izbegnemo negativan scenario i ovim vidom nastave trudimo se da doprinesemo bezbednosti naših profesora i polaznika.

Kada ćete početi sa nastavom iz škole?

Nastava do daljnjeg ostaje preko interneta. Kada se stvore uslovi da se vratimo u školu, objavićemo da se vraćamo. (Nadamo se i sami da će se to desiti uskoro.)

Kako se mogu upisati sada kada je nastava preko interneta?

Svi zainteresovani nas mogu kontaktirati putem mejla, fejsbuka, ili telefona. Potrebne informacije su na našoj kontakt stranici.

 

Comments are closed.